صبوحی, محمدرضا, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا (2020). بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری. , 17(99), 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.99.31
محمدرضا صبوحی; شیلا برنجی; لیلا ناطقی. "بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری". , 17, 99, 2020, 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.99.31
صبوحی, محمدرضا, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا (2020). 'بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری', , 17(99), pp. 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.99.31
صبوحی, محمدرضا, برنجی, شیلا, ناطقی, لیلا بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری. , 2020; 17(99): 31-44. doi: 10.52547/fsct.17.99.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,155
PDF Download15,968,115