Number of Articles: 15

بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیرلبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط

Pages 1-12

حدیثه چراغیان; معصومه مهربان; رضا کاراژیان; زهرا نظری

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

Pages 13-28

شیرین رحیمی; زهرا شیخ الاسلامی; سید مهدی سیدین اردبیلی

فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی برگ کاردین بر لیستریا مونوسیتوژنز، سالمونلا اینترتیدیس و سودوموناس آئروژینوزا

Pages 29-35

عارفه کردجزی; رضا فرهمندفر

استخراج پنتوزان‌ها از سبوس گندم با استفاده از روش‌های متداول و ترکیبی

Pages 37-49

مینا امامیان; محسن رادی; صدیقه امیری; حمیدرضا اخوان

تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین

Pages 51-61

محمد هانی آشوری; سارا موحد; اورنگ عیوض‌زاده

بررسی پروفایل اسیدهای چرب آزاد و پایداری دوغ فرا سودمند تولید شده با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و لیپاز

Pages 63-76

Sedigheh Yazdanpanah; شادی جوکار

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه بر تعدادی از پاتوژن‌های غذایی و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک‌های جنتامایسین و کلرامفنیکل در شرایط محیط کشت

Pages 77-87

هادی تناور; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات

Pages 89-100

بهروز علیزاده بهبهانی; فرشته فلاح; علیرضا وسیعی; farideh tabatabaei yazdi; سیدعلی مرتضوی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما

Pages 101-112

سیده الهام موسوی کلجاهی

اثر ضد میکروبی و ضد اکسایشی فیلم های پلی پروپیلن پوشانده شده با عصاره های گیاهی مورد و رزماری در بسته بندی سس مایونز

Pages 113-126

ثناء موسی پوربالغ; سید علی یاسینی اردکانی

بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ

Pages 127-136

حجت بکشلو; میر خلیل پیروزی فرد; محمد علیزاده; صابر امیری

بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی

Pages 137-148

مارال رجبی; زهرا شیخ الاسلامی; مرتضی الماسی

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای ضداکسایشی عصاره متانولی برگ زیتون

Pages 149-159

لیلا حق جو; حسن برزگر; حسین جوینده

اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی‌کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی

Pages 161-169

عاطفه سادات هاشمی گرم دره; محمد گلی

تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن

Pages 171-181

سونا ترابی ترابی; فروغ محترمی; محمد رضا دباغ مظهری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,383
PDF Download15,968,742