موسوی کلجاهی, سیده الهام (2020). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. , 16(97), 101-112. doi: 10.29252/fsct.16.97.101
سیده الهام موسوی کلجاهی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما". , 16, 97, 2020, 101-112. doi: 10.29252/fsct.16.97.101
موسوی کلجاهی, سیده الهام (2020). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما', , 16(97), pp. 101-112. doi: 10.29252/fsct.16.97.101
موسوی کلجاهی, سیده الهام بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت فراسودمند حاوی جو و قند مایع خرما. , 2020; 16(97): 101-112. doi: 10.29252/fsct.16.97.101
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,358
PDF Download15,998,394