رجبی, مارال, شیخ الاسلامی, زهرا, الماسی, مرتضی (2020). بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی. , 16(97), 137-148. doi: 10.29252/fsct.16.97.137
مارال رجبی; زهرا شیخ الاسلامی; مرتضی الماسی. "بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی". , 16, 97, 2020, 137-148. doi: 10.29252/fsct.16.97.137
رجبی, مارال, شیخ الاسلامی, زهرا, الماسی, مرتضی (2020). 'بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی', , 16(97), pp. 137-148. doi: 10.29252/fsct.16.97.137
رجبی, مارال, شیخ الاسلامی, زهرا, الماسی, مرتضی بررسی سطوح متفاوت صمغ فارسی (زدو) بر بافت، ریزساختار و ویژگی‌های حسی کیک روغنی زعفرانی. , 2020; 16(97): 137-148. doi: 10.29252/fsct.16.97.137
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,429
PDF Download15,998,428