آشوری, محمد هانی, موحد, سارا, عیوض‌زاده, اورنگ (2020). تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین. , 16(97), 51-61. doi: 10.29252/fsct.16.97.51
محمد هانی آشوری; سارا موحد; اورنگ عیوض‌زاده. "تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین". , 16, 97, 2020, 51-61. doi: 10.29252/fsct.16.97.51
آشوری, محمد هانی, موحد, سارا, عیوض‌زاده, اورنگ (2020). 'تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین', , 16(97), pp. 51-61. doi: 10.29252/fsct.16.97.51
آشوری, محمد هانی, موحد, سارا, عیوض‌زاده, اورنگ تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین. , 2020; 16(97): 51-61. doi: 10.29252/fsct.16.97.51
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,355
PDF Download15,998,391