ترابی, سونا ترابی, محترمی, فروغ, دباغ مظهری, محمد رضا (2020). تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن. , 16(97), 171-181. doi: 10.29252/fsct.16.97.171
سونا ترابی ترابی; فروغ محترمی; محمد رضا دباغ مظهری. "تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن". , 16, 97, 2020, 171-181. doi: 10.29252/fsct.16.97.171
ترابی, سونا ترابی, محترمی, فروغ, دباغ مظهری, محمد رضا (2020). 'تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن', , 16(97), pp. 171-181. doi: 10.29252/fsct.16.97.171
ترابی, سونا ترابی, محترمی, فروغ, دباغ مظهری, محمد رضا تاثیر آرد بلوط بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت فاقد گلوتن. , 2020; 16(97): 171-181. doi: 10.29252/fsct.16.97.171
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,782,853
PDF Download15,990,291