رحیمی, شیرین, شیخ الاسلامی, زهرا, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2020). فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). , 16(97), 13-28. doi: 10.29252/fsct.16.97.13
شیرین رحیمی; زهرا شیخ الاسلامی; سید مهدی سیدین اردبیلی. "فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)". , 16, 97, 2020, 13-28. doi: 10.29252/fsct.16.97.13
رحیمی, شیرین, شیخ الاسلامی, زهرا, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2020). 'فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)', , 16(97), pp. 13-28. doi: 10.29252/fsct.16.97.13
رحیمی, شیرین, شیخ الاسلامی, زهرا, سیدین اردبیلی, سید مهدی فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). , 2020; 16(97): 13-28. doi: 10.29252/fsct.16.97.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,353
PDF Download15,998,390