Number of Articles: 17

تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی

Pages 1-10

نجمه خادمی پور; بهزاد ناصحی; محمد طاهانژاد

تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال

Pages 11-24

عادل میرمجیدی; سلیمان عباسی; زهره حمیدی اصفهانی; محمدحسین عزیزی

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 25-36

مریم خضری پورعرب; محمد حجتی; وحید سمواتی

بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده

Pages 37-47

سیده خدیجه حسینی; علی معتمدزادگان; زینب رفتنی امیری; شبنم حمزه

بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 49-59

هانیه کاشانی; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی

Pages 61-79

عماد احمدی; یحیی مقصودلو; محمد حسین عزیزی; مهران اعلمی; محمد قربانی

بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشک‌کن بستر سیال

Pages 81-91

مهدی خدادادی; محمد هاشم رحمتی; محمدرضا علیزاده; عباس رضایی اصل

بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب

Pages 93-104

عباس مهجوریان; سید علی مرتضوی; محسن مختاریان; شادی جعفری سواره

تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین

Pages 105-113

محمد حسین مولایی فر; محمود امین لاری; مهرداد نیاکوثری; ساره بوستانی

ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع

Pages 115-124

امین سرفراز; محمد حسین عزیزی; زهره حمیدی اصفهانی; علی ظفری

افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین

Pages 125-136

مرجان انشاییه مرجان انشاییه; آزاده عبدلی; محبوبه مدنی

مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته

Pages 137-147

سیده الهه موسوی فر; معصومه انوری; غلام خیاطی

بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان

Pages 149-155

سمیرا قاسمی دماوندی; علی رضا قدس ولی; فاطمه فاضلی

بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری

Pages 157-172

ملیحه کرامت; محمد تقی گلمکانی; محمود امین لاری; نصیره علوی; مسعود نوروزی; شهرام شکرفروش

بررسی تاثیر صمغ‌های زانتان و گوار بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

Pages 173-186

محمد سعید دهدشتی ها; سید ابراهیم حسینی; عاطفه اصفهانی مهر

تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)

Pages 197-187

مهدی فرهودی; سید محمد موسوی; رحمت ستوده قره باغ; زهرا امام جمعه; عبدالرسول ارومیه ای

بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی

Pages 199-208

نسیم سالور; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی; رضا افشین پژوه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,125
PDF Download15,963,905