خادمی پور, نجمه, ناصحی, بهزاد, طاهانژاد, محمد (2017). تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی. , 13(60), 1-10.
نجمه خادمی پور; بهزاد ناصحی; محمد طاهانژاد. "تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی". , 13, 60, 2017, 1-10.
خادمی پور, نجمه, ناصحی, بهزاد, طاهانژاد, محمد (2017). 'تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی', , 13(60), pp. 1-10.
خادمی پور, نجمه, ناصحی, بهزاد, طاهانژاد, محمد تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی. , 2017; 13(60): 1-10.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,082
PDF Download15,989,332