مهجوریان, عباس, مرتضوی, سید علی, مختاریان, محسن, جعفری سواره, شادی (2017). بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب. , 13(60), 93-104.
عباس مهجوریان; سید علی مرتضوی; محسن مختاریان; شادی جعفری سواره. "بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب". , 13, 60, 2017, 93-104.
مهجوریان, عباس, مرتضوی, سید علی, مختاریان, محسن, جعفری سواره, شادی (2017). 'بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب', , 13(60), pp. 93-104.
مهجوریان, عباس, مرتضوی, سید علی, مختاریان, محسن, جعفری سواره, شادی بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب. , 2017; 13(60): 93-104.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,083
PDF Download15,989,332