احمدی, عماد, مقصودلو, یحیی, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد (2017). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی. , 13(60), 61-79.
عماد احمدی; یحیی مقصودلو; محمد حسین عزیزی; مهران اعلمی; محمد قربانی. "بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی". , 13, 60, 2017, 61-79.
احمدی, عماد, مقصودلو, یحیی, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد (2017). 'بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی', , 13(60), pp. 61-79.
احمدی, عماد, مقصودلو, یحیی, عزیزی, محمد حسین, اعلمی, مهران, قربانی, محمد بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی. , 2017; 13(60): 61-79.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,707,560
PDF Download15,952,048