حسینی, سیده خدیجه, معتمدزادگان, علی, رفتنی امیری, زینب, حمزه, شبنم (2017). بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده. , 13(60), 37-47.
سیده خدیجه حسینی; علی معتمدزادگان; زینب رفتنی امیری; شبنم حمزه. "بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده". , 13, 60, 2017, 37-47.
حسینی, سیده خدیجه, معتمدزادگان, علی, رفتنی امیری, زینب, حمزه, شبنم (2017). 'بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده', , 13(60), pp. 37-47.
حسینی, سیده خدیجه, معتمدزادگان, علی, رفتنی امیری, زینب, حمزه, شبنم بررسی ویژگی‌های نفوذ‌پذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریز‌ساختار فیلم‌های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سر‌گنده. , 2017; 13(60): 37-47.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,696,678
PDF Download15,948,216