Number of Articles: 17

بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی

Pages 1-14

فریده طباطبایی یزدی; علیرضا وسیعی; بهروز علیزاده بهبهانی; سید علی مرتضوی; فروزان طباطبایی یزدی

استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی

Pages 15-23

غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه‏‏ زاد

بررسی غلظت جیوه درخاک و برنج‌های پرکشت استان مازندران و برنج ‌های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر

Pages 25-32

سهیلا رضایی تبار; عباس اسماعیلی ساری; نادر بهرامی فر

استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات

Pages 33-45

فریده طباطبایی یزدی; علی الغونه; بهروز علیزاده بهبهانی; علیرضا وسیعی

بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر

Pages 47-56

ماریه مردانی; عسگر فرحناکی; غلامرضا مصباحی; محمد تقی گلمکانی; مهسا مجذوبی

بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه

Pages 57-69

ندا نیری; محمدرضا عدالتیان; محمد باقر حبیبی نجفی; معصومه بحرینی

بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی

Pages 71-78

بابک غیاثی طرزی; پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2; سارا ندیمی بوشهری; حسین باخدا

بهینه سازی پوشش‌های خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال

Pages 79-91

فاطمه فرج زاده; علی معتمدزادگان; سید احمد شهیدی; شبنم حمزه

بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد

Pages 93-102

ساره بوستانی; محمود امینلاری; مرضیه موسوی نسب

به کار گیری روشهای پیش‌پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش

Pages 103-112

امیر جاجرمی; مسعود تقی زاده; آمنه سازگارنیا; خلیل بهزاد

بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر

Pages 113-125

طاهره فریدونی نوری; مریم فهیم دانش; محمد علی سحری

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت

Pages 127-136

مریم جمال آبادی; سولماز صارم نژاد

تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی

Pages 137-148

علی الغونه; محبت محبی; سعید میرعرب; دیاکو خدایی

اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

Pages 159-149

امین اوجی فرد

مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

Pages 161-171

سیده فاطمه موسوی بایگی; عاطفه فرهمند; مسعود تقی زاده; امین ضیافروغی

تحلیل مؤلفه‌‌های رفتار مصرف‌کنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران

Pages 173-183

فرهاد خسروانی; غلامرضا پزشکی‌راد; همایون فرهادیان

ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی

Pages 193-185

رویا آقاقلی زاده; محمد حسین عزیزی; مهدی سیدین; گیتی شرفی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,750,196
PDF Download15,971,704