غیاثی طرزی, بابک, پرستو دامن افشان2, پرستو دامن افشان2, ندیمی بوشهری, سارا, باخدا, حسین (2016). بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. , 13(53), 71-78.
بابک غیاثی طرزی; پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2; سارا ندیمی بوشهری; حسین باخدا. "بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی". , 13, 53, 2016, 71-78.
غیاثی طرزی, بابک, پرستو دامن افشان2, پرستو دامن افشان2, ندیمی بوشهری, سارا, باخدا, حسین (2016). 'بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی', , 13(53), pp. 71-78.
غیاثی طرزی, بابک, پرستو دامن افشان2, پرستو دامن افشان2, ندیمی بوشهری, سارا, باخدا, حسین بررسی تأثیر پلی‌ال‌ها (گلیسیرین، پروپیلن‌گلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجم‌مخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی. , 2016; 13(53): 71-78.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,820,467
PDF Download16,010,429