الغونه, علی, محبی, محبت, میرعرب, سعید, خدایی, دیاکو (2016). تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی. , 13(53), 137-148.
علی الغونه; محبت محبی; سعید میرعرب; دیاکو خدایی. "تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی". , 13, 53, 2016, 137-148.
الغونه, علی, محبی, محبت, میرعرب, سعید, خدایی, دیاکو (2016). 'تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی', , 13(53), pp. 137-148.
الغونه, علی, محبی, محبت, میرعرب, سعید, خدایی, دیاکو تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی. , 2016; 13(53): 137-148.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,818,866
PDF Download16,009,193