اوجی فرد, امین (2016). اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). , 13(53), 159-149.
امین اوجی فرد. "اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)". , 13, 53, 2016, 159-149.
اوجی فرد, امین (2016). 'اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)', , 13(53), pp. 159-149.
اوجی فرد, امین اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus). , 2016; 13(53): 159-149.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,813,065
PDF Download16,005,809