حقایق, غلامحسین, زاوه‏‏ زاد, نفیسه (2016). استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. , 13(53), 15-23.
غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه‏‏ زاد. "استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی". , 13, 53, 2016, 15-23.
حقایق, غلامحسین, زاوه‏‏ زاد, نفیسه (2016). 'استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی', , 13(53), pp. 15-23.
حقایق, غلامحسین, زاوه‏‏ زاد, نفیسه استفاده از آرد دانه‏ی خربزه به‏عنوان مقلد چربی در تولید کیک کم‏چرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی. , 2016; 13(53): 15-23.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,818,866
PDF Download16,009,193