Number of Articles: 15

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات)

Pages 1-10

زهرا نظری; جواد اصیلی

ارزیابی تاثیر گاز ازن بر ویژگی های کیفی و میکروبی دانه ذرت

Pages 11-20

جلال محمدزاده; جواد زنگانه

تأثیر پیش‌تیمارهای فراصوت و شرایط فرآیند بر سرعت انتقال جرم طی آبگیری اسمزی برش‌های پرتقال

Pages 21-30

احمدرضا افتخاری; فخرالدین صالحی; اشرف گوهری اردبیلی; نرجس آقاجانی

فیلم زیست تخریب پذیر آلژینات سدیم/موسیلاژ دانه کتان/نوربیکسین/نانوذرات اکسید تنگستن: بررسی خواص رنگی، کریستالی، حرارتی، مکانیکی و آنتی باکتریالی

Pages 31-43

حسین دادخواه; سجاد پیرسا; فروغ محترمی; افشین جوادی

بررسی استخراج ترکیبات بیواکتیو از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به روش خیساندن در حلال اتانلی به کمک اولتراسوند

Pages 45-57

بهنام باقی زاده کوهستانی; محمد گلی; شریفه شاهی

بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی

Pages 59-68

رامین تمجیدی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی

ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران

Pages 69-87

تکتم فرخنده; مسعود یاورمنش; فریده طباطبایی یزدی; محمدرضا عدالتیان دوم

تاثیر نوع پوشش بیوپلیمری بر خصوصیات پاداکسندگی عصاره مریم گلی نانوریزپوشانی شده جهت افزایش پایداری روغن آفتابگردان در شرایط دمایی تسریع شده

Pages 89-102

بهناز صفرپور; رضا اسماعیل زاده کناری; جمشید فرمانی

مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.)

Pages 103-112

زهرا رفیعی دهکردی; ناصر صداقت; سحر صباحی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته کینوا اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انهیدرید

Pages 113-127

سید مهدی ذاکری; مزدک علیمی; شیرین شکوهی; سیداحمد شهیدی

تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی

Pages 129-139

محمدیار حسینی; زینب رحیمی; طیب سیفی

استخراج عصاره فنولی از برگ تربچه (Raphanus sativus L.) به روش حرارت‌دهی مقاومتی: بهینه‌سازی عددی و مدل‌سازی سینتیکی

Pages 141-157

محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; مینا نصیری

اثر امواج فراصوت و روش خشک‌کردن بر سینتیک افت رطوبت و آبگیری مجدد گندم جوانه زده

Pages 159-168

سمیرا امین اخلاص; محمدرضا پژوهی الموتی; فخرالدین صالحی

بهینه‌سازی شرایط تولید آنزیم فسفولیپاز در محیط‌کشت غوطه‌وری توسط سویه Trichoderma atroviride sp. ZB-ZH292

Pages 169-179

زهرا بیگ محمدی; زهره حمیدی; کیانوش خسروی دارانی

تاثیر جایگزینی ساکارز و آرد گندم با ایزومالت و آرد دانه کینوآ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی پودر کیک کم کالری

Pages 181-194

آیدا اباذری; مانیا صالحی فر

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,855,053
PDF Download16,039,405