تمجیدی, رامین, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا (2023). بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی. , 20(135), 59-68. doi: 10.22034/FSCT.19.135.59
رامین تمجیدی; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محمدرضا زارع بوانی. "بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی". , 20, 135, 2023, 59-68. doi: 10.22034/FSCT.19.135.59
تمجیدی, رامین, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا (2023). 'بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی', , 20(135), pp. 59-68. doi: 10.22034/FSCT.19.135.59
تمجیدی, رامین, رحمتی جنیدآباد, مصطفی, زارع بوانی, محمدرضا بررسی اثر پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ دانه بالنگوی شهری حاوی اسانس دارچین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی توت‌فرنگی طی انبارمانی. , 2023; 20(135): 59-68. doi: 10.22034/FSCT.19.135.59
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,832,420
PDF Download16,018,603