نظری, زهرا, اصیلی, جواد (2023). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات). , 20(135), 1-10. doi: 10.22034/FSCT.19.135.1
زهرا نظری; جواد اصیلی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات)". , 20, 135, 2023, 1-10. doi: 10.22034/FSCT.19.135.1
نظری, زهرا, اصیلی, جواد (2023). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات)', , 20(135), pp. 1-10. doi: 10.22034/FSCT.19.135.1
نظری, زهرا, اصیلی, جواد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش نانوامولسیون حاوی کروسین و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی (شکلات). , 2023; 20(135): 1-10. doi: 10.22034/FSCT.19.135.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,108,380
PDF Download16,157,817