حسینی, محمدیار, رحیمی, زینب, سیفی, طیب (2023). تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی. , 20(135), 129-139. doi: 10.22034/FSCT.19.135.129
محمدیار حسینی; زینب رحیمی; طیب سیفی. "تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی". , 20, 135, 2023, 129-139. doi: 10.22034/FSCT.19.135.129
حسینی, محمدیار, رحیمی, زینب, سیفی, طیب (2023). 'تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی', , 20(135), pp. 129-139. doi: 10.22034/FSCT.19.135.129
حسینی, محمدیار, رحیمی, زینب, سیفی, طیب تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس آویشن: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، آنتی اکسیدانی و میکروبی. , 2023; 20(135): 129-139. doi: 10.22034/FSCT.19.135.129
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,103,573
PDF Download16,155,844