Number of Articles: 14

بررسی اثر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط اکستروژن آرد کامپوزیت گندم سن زده- کینوا در فرمولاسیون میان وعده غذایی

Pages 1-14

آسیه قیافه شیرزادی; محمد جواد وریدی; الناز میلانی

مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 15-30

مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سیدعلی مرتضوی; محبت محبی

بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن

Pages 31-46

پریسا دلالت; لیدا شاهسونی مجرد; شادی مهدیخانی

بهبود تولید گابا و زنده مانی لاکتوباسیلوس برویس G42 در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش با استفاده از ریزپوشانی با ایزوله پروتئین سویا و آلژینات سدیم

Pages 47-62

مژده کریمی; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; ایمان شهابی قهفرخی; جمشید خان چمنی

مطالعه تقلبات شیر خام تحویل شده به کارخانه های لبنی استان مازندران

Pages 63-70

آرش عبادی; مجتبی بنیادیان; مریم عباس والی; فهیمه توریان; زهرا هاشمی

بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر

Pages 71-80

سیده الهام ابراهیمی; آرش کوچکی; محبت محبی; الناز میلانی

اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی مرزه کوهی بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس طی نگهداری گوشت چرخ کرده

Pages 81-88

نجمه واحد دهکردی; ابراهیم رحیمی

بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار

Pages 89-99

اکرم شریفی; سونیا رجبی

پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت

Pages 101-111

سارا رنجبر; علیرضا بصیری; امیرحسین الهامی‌ راد; اکرم شریفی; حسین احمدی چناربن

بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتی‌اکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوه‌های ولیک

Pages 113-122

آی تکین نجاتی راد; معصومه مقیمی; راحیل رضایی; حمید بخش آبادی

بررسی اثر نانوذرات تیتانیوم‌دی‌اکسید (TiO2) بر رنگیزه های فتوسنتزی و برخی از خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)

Pages 123-134

اتنا غلامی; حسین عباسپور; مهیار گرامی; حمید هاشمی مقدم

کنترل مراحل رسیدگی گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دهی شده با ژل آلوئه‌ورا با استفاده از سامانه بینایی مصنوعی

Pages 135-149

علی گنجلو; محسن زندی; ماندانا بی مکر; سمانه منجم

بررسی‌ امکان استفاده از پلاریزاسیون جریان الکتریکی مستقیم در کیفیت‌سنجی شیر

Pages 151-159

راهب فروتن بیگباغلو; فاروق شریفیان; علی حسن پور

جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل

Pages 161-168

محمدرضا کوشکی; محمد حسین عزیزی تیریز زاد; شیما محرابی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,717,251
PDF Download15,956,362