کوشکی, محمدرضا, عزیزی تیریز زاد, محمد حسین, محرابی, شیما (2020). جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل. , 17(105), 161-168. doi: 10.52547/fsct.17.105.161
محمدرضا کوشکی; محمد حسین عزیزی تیریز زاد; شیما محرابی. "جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل". , 17, 105, 2020, 161-168. doi: 10.52547/fsct.17.105.161
کوشکی, محمدرضا, عزیزی تیریز زاد, محمد حسین, محرابی, شیما (2020). 'جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل', , 17(105), pp. 161-168. doi: 10.52547/fsct.17.105.161
کوشکی, محمدرضا, عزیزی تیریز زاد, محمد حسین, محرابی, شیما جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت، حجم، دانسیته و تخلخل. , 2020; 17(105): 161-168. doi: 10.52547/fsct.17.105.161
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,517
PDF Download15,977,223