رنجبر, سارا, بصیری, علیرضا, الهامی‌ راد, امیرحسین, شریفی, اکرم, احمدی چناربن, حسین (2020). پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت. , 17(105), 101-111. doi: 10.52547/fsct.17.105.101
سارا رنجبر; علیرضا بصیری; امیرحسین الهامی‌ راد; اکرم شریفی; حسین احمدی چناربن. "پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت". , 17, 105, 2020, 101-111. doi: 10.52547/fsct.17.105.101
رنجبر, سارا, بصیری, علیرضا, الهامی‌ راد, امیرحسین, شریفی, اکرم, احمدی چناربن, حسین (2020). 'پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت', , 17(105), pp. 101-111. doi: 10.52547/fsct.17.105.101
رنجبر, سارا, بصیری, علیرضا, الهامی‌ راد, امیرحسین, شریفی, اکرم, احمدی چناربن, حسین پایداری ویتامین D3 و عنصر روی در برنج غنی‌شده به روش پخت اکستروژن طی مراحل فرآوری، نگهداری و پخت. , 2020; 17(105): 101-111. doi: 10.52547/fsct.17.105.101
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,220