بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 6, Volume 17, Issue 105, 1399, Pages 71-80 PDF (787.97 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.17.105.71 | ||
| Authors | ||
| سیده الهام ابراهیمی1; آرش کوچکی* 2; محبت محبی2; الناز میلانی3 | ||
| 1دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | ||
| 2استاد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد | ||
| 3دانشیار، گروه فرآوری مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد | ||
| Abstract | ||
| در این پژوهش | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: خشک کردن; صمغ دانه قدومه شهری; پروتئین خلر; جذب رطوبت; مقاومت نسبت به کشش | ||
|
Statistics Article View: 385 PDF Download: 80 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,570 |
| Article View | 19,757,517 |
| PDF Download | 15,977,223 |