پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سیدعلی, محبی, محبت (2020). مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. , 17(105), 15-30. doi: 10.52547/fsct.17.105.15
مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سیدعلی مرتضوی; محبت محبی. "مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی". , 17, 105, 2020, 15-30. doi: 10.52547/fsct.17.105.15
پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سیدعلی, محبی, محبت (2020). 'مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی', , 17(105), pp. 15-30. doi: 10.52547/fsct.17.105.15
پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سیدعلی, محبی, محبت مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم‌های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. , 2020; 17(105): 15-30. doi: 10.52547/fsct.17.105.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,687,523
PDF Download15,942,424