دلالت, پریسا, شاهسونی مجرد, لیدا, مهدیخانی, شادی (2020). بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن. , 17(105), 31-46. doi: 10.52547/fsct.17.105.31
پریسا دلالت; لیدا شاهسونی مجرد; شادی مهدیخانی. "بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن". , 17, 105, 2020, 31-46. doi: 10.52547/fsct.17.105.31
دلالت, پریسا, شاهسونی مجرد, لیدا, مهدیخانی, شادی (2020). 'بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن', , 17(105), pp. 31-46. doi: 10.52547/fsct.17.105.31
دلالت, پریسا, شاهسونی مجرد, لیدا, مهدیخانی, شادی بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن. , 2020; 17(105): 31-46. doi: 10.52547/fsct.17.105.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,221