Number of Articles: 17

بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت و بیاتی نان حاصل از خمیر منجمد

Pages 1-11

مریم هاشمی; فرزانه مرادخانی; مانیا صالحی فر

بررسی اثر امولسیفایر سدیم استئاروئیل ٢-لاکتیلات و کنسانتره پروتئین آب پنیر در بهبود کیفیت خمیر و ساختار خمیر منجمد

Pages 11-23

مریم هاشمی; فرزانه مرادخانی; مانیا صالحی فر

بررسی تنوع باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از کشک زرد زابلی (سیستانی) با استفاده از روش تکثیر ژن 16S rRNA

Pages 25-36

فریده طباطبایی یزدی; علیرضا وسیعی; بهروز علیزاده بهبهانی; سید علی مرتضوی

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبیولوژیکی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداری

Pages 37-47

کاظم علیرضالو; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; صفر فرج نیا; بهرام فتحی آچاچلوئی

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی

Pages 49-57

فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد

تولید روغن غنی از اسیدهای چرب سری امگا توسط مخمرهای مولد چربی و میزان تاثیر پارامترهای مختلف بر فرایند تولید

Pages 59-74

آزاده عبدلی; مرجان انشاییه; محبوبه مدنی

بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم

Pages 75-84

مهدی قیافه داودی; بهاره صحرائیان; فریبا نقی‏ پور; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی

تعیین شرایط بهینه با روش سطح پاسخ و مقایسه دو روش شبکه عصبی و رگرسیون در خشک کردن سیب‌زمینی پرتودیده با اشعه گاما

Pages 85-96

سیده هدی یوسفیان; آیت محمد رزداری; مرضیه سیحون; حسن کیانی

بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

Pages 97-107

هدی سیف الدین; آرش کوچکی; سید محمد علی رضوی; الناز میلانی

تأثیر ابعاد بسته بندی بر رضایت و درگیری ذهنی خرید مشتریان با تأکید بر نقش میانجی نگرش آنان نسبت به بسته بندی

Pages 109-122

آتوسا صحاف زاده; فرشته منصوری; سید حمید خداداد حسینی; اسداله کردنائیج

اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن

Pages 123-132

فرشته شکری; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی

بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت

Pages 133-141

علی اکبر قادری; سولماز صارم نژاد; محمد حسین عزیزی

کاربرد روش صوتی برای برآورد سفتی میوه کیوی در مدت نگهداری

Pages 143-150

شیددخت جوادی; سید مهدی نصیری

خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ

Pages 151-159

فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد; علیرضا صادقی ماهونک; امان محمد ضیائی فر

بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و پخت ماکارونی غنی شده با سوریمی

Pages 161-169

سید علی یاسینی اردکانی; محبوبه کلانتر مهدوی; علی فضل آرا

بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل

Pages 171-180

شیما حسینی; علیرضا صادقی ماهونک; سید مهدی جعفری; محمد قربانی; آزاده سلیمی

بهینه‌سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ

Pages 181-192

وجیهه زارع باقی آباد; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; مهدی وریدی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,753,140
PDF Download15,974,040