شکری, فرشته, صالحی فر, مانیا, عزیزی, محمد حسین (2016). اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن. , 13(59), 123-132.
فرشته شکری; مانیا صالحی فر; محمد حسین عزیزی. "اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن". , 13, 59, 2016, 123-132.
شکری, فرشته, صالحی فر, مانیا, عزیزی, محمد حسین (2016). 'اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن', , 13(59), pp. 123-132.
شکری, فرشته, صالحی فر, مانیا, عزیزی, محمد حسین اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن. , 2016; 13(59): 123-132.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,432
PDF Download15,952,514