قادری, علی اکبر, صارم نژاد, سولماز, عزیزی, محمد حسین (2016). بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. , 13(59), 133-141.
علی اکبر قادری; سولماز صارم نژاد; محمد حسین عزیزی. "بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت". , 13, 59, 2016, 133-141.
قادری, علی اکبر, صارم نژاد, سولماز, عزیزی, محمد حسین (2016). 'بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت', , 13(59), pp. 133-141.
قادری, علی اکبر, صارم نژاد, سولماز, عزیزی, محمد حسین بررسی تاثیر پوشش های خوراکی با پایه زانتان،کربوکسی متیل سلولز و آلژینات سدیم بر میزان افزایش ماندگاری نان باگت. , 2016; 13(59): 133-141.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,429
PDF Download15,952,514