Number of Articles: 16

ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی

Pages 1-12

مریم زارعلی; محمد حجتی; سعید تهموزی دیده بان; حسین جوینده

بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب

Pages 13-24

ندا ملاخلیلی میبدی; محمد امین محمدی فر; خدیجه عبدالملکی

اندازه‌گیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترول‌های چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور

Pages 25-34

بهرام فتحی آچاچلوئی; کاظم علیرضالو; صدیف آزادمرد دمیرچی

تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار

Pages 35-45

صدیقه رستمی اوزمچلوئی; محمود قاسم‌نژاد; محمد رمضانی ملک رودی

بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روش‌های عصاره‌گیری خیساندن و فراصوت

Pages 47-54

آزاده ظهوری; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; فخری شهیدی

تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-

Pages 55-65

بهاره شعبانپور; صونا کلته; افسانه ندیمی; فاطمه گلعلی پور; مریم آذری به; مرضیه کی شمس; محیا نامدار

تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد

Pages 67-77

مهدی کمالی; اسحق زکی پور رحیم آبادی; عباسعلی مطلبی

ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن

Pages 79-89

گیلان عطاران فریمان; علی طاهری; نورا برزکار

تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ

Pages 91-99

حسن رشیدی; نعیمه کارآموز; علی محمدی ثانی

کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات

Pages 101-110

لادن دهقان تنها; مهدی کریمی

استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت

Pages 111-118

نفیسه زاوه ‏‏زاد; غلامحسین حقایق; علی محمدی ثانی; حسین نیک پویان

بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج

Pages 119-129

محمدمهدی سیدآبادی; مهدی کاشان نژاد; علیرضا صادقی ماهونک; یحیی مقصودلو

بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی

Pages 131-145

فریده طباطبایی یزدی; بهروز علیزاده بهبهانی; علی الغونه; حسین زنگانه

بررسی نگرش مصرف‌کنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)

Pages 147-160

سید حمزه میرسلیمی; همایون فرهادیان; شقایق خیری; فرهاد خسروانی

پیش‌بینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک‌کردن با خشک‌کن پیوسته نیمه‌صنعتی به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 161-172

ساسان خیاطی; رضا امیری چایجان

بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر

Pages 173-184

زهرا دهله ای; مریم فهیم دانش; محمدعلی سحری

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,841,967
PDF Download16,029,177