شعبانپور, بهاره, کلته, صونا, ندیمی, افسانه, گلعلی پور, فاطمه, آذری به, مریم, کی شمس, مرضیه, نامدار, محیا (2016). تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-. , 13(52), 55-65.
بهاره شعبانپور; صونا کلته; افسانه ندیمی; فاطمه گلعلی پور; مریم آذری به; مرضیه کی شمس; محیا نامدار. "تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-". , 13, 52, 2016, 55-65.
شعبانپور, بهاره, کلته, صونا, ندیمی, افسانه, گلعلی پور, فاطمه, آذری به, مریم, کی شمس, مرضیه, نامدار, محیا (2016). 'تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-', , 13(52), pp. 55-65.
شعبانپور, بهاره, کلته, صونا, ندیمی, افسانه, گلعلی پور, فاطمه, آذری به, مریم, کی شمس, مرضیه, نامدار, محیا تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-. , 2016; 13(52): 55-65.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,940,055
PDF Download16,083,521