دهله ای, زهرا, فهیم دانش, مریم, سحری, محمدعلی (2016). بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر. , 13(52), 173-184.
زهرا دهله ای; مریم فهیم دانش; محمدعلی سحری. "بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر". , 13, 52, 2016, 173-184.
دهله ای, زهرا, فهیم دانش, مریم, سحری, محمدعلی (2016). 'بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر', , 13(52), pp. 173-184.
دهله ای, زهرا, فهیم دانش, مریم, سحری, محمدعلی بررسی مقایسه‌ای استخراج عصاره فلفل قرمز به روش‌های امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر. , 2016; 13(52): 173-184.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,939,159
PDF Download16,083,138