کمالی, مهدی, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, مطلبی, عباسعلی (2016). تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد. , 13(52), 67-77.
مهدی کمالی; اسحق زکی پور رحیم آبادی; عباسعلی مطلبی. "تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد". , 13, 52, 2016, 67-77.
کمالی, مهدی, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, مطلبی, عباسعلی (2016). 'تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد', , 13(52), pp. 67-77.
کمالی, مهدی, زکی پور رحیم آبادی, اسحق, مطلبی, عباسعلی تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد. , 2016; 13(52): 67-77.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View19,940,057
PDF Download16,083,522