زاوه ‏‏زاد, نفیسه, حقایق, غلامحسین, محمدی ثانی, علی, نیک پویان, حسین (2016). استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت. , 13(52), 111-118.
نفیسه زاوه ‏‏زاد; غلامحسین حقایق; علی محمدی ثانی; حسین نیک پویان. "استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت". , 13, 52, 2016, 111-118.
زاوه ‏‏زاد, نفیسه, حقایق, غلامحسین, محمدی ثانی, علی, نیک پویان, حسین (2016). 'استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت', , 13(52), pp. 111-118.
زاوه ‏‏زاد, نفیسه, حقایق, غلامحسین, محمدی ثانی, علی, نیک پویان, حسین استفاده از آب خربزه به‏عنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت. , 2016; 13(52): 111-118.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,398
PDF Download15,978,877