Number of Articles: 12

تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان

Pages 1-9

تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی

Pages 11-20

شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران

Pages 21-26

تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری

Pages 27-34

بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت

Pages 35-41

بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته

Pages 43-50

بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا

Pages 51-59

بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی

Pages 61-68

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی

Pages 69-78

کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار

Pages 79-90

تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس

Pages 91-99

جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)

Pages 101-106

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,517
PDF Download15,993,075