جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر) | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 12, Volume 8, Issue 33, 1390, Pages 101-106 PDF (198.08 K) | ||
| Abstract | ||
| چکیده امروزه آبجوی بدون الکل به عنوان یک نوشیدنی رایج در دنیا، به ویژه در کشورهای اسلامی به شمار می آید. محبوبیت این نوشیدنی علاوه بر خواص حسی مطلوب و قیمت پایین آن به علت اثرات سلامت بخش آن (در صورت مصرف متوازن آن) است. از آن جایی که جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (نظیر طعم، رنگ، خواص کف زایی، پیکره، گرانروی، حس دهانی، پایداری کلوئیدی، جنبه های تغذیه ای، دارویی و بهداشتی) از دیدگاه مصرف کننده نقش عمده ای در پذیرش این محصول دارد، در مقاله حاضر جنبه های کیفی ماءالشعیر در دو بخش شیمیایی و فیزیکی مورد بررسی قرار می گیرند. | ||
| Keywords | ||
| کیفیت; کلید واژگان: آبجوی بدون الکل; سلامت بخش; شیمیایی; طعم; فیزیکی | ||
|
Statistics Article View: 141 PDF Download: 79 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,868,598 |
| PDF Download | 16,052,253 |