(2011). تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس. , 8(33), 91-99.
. "تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس". , 8, 33, 2011, 91-99.
(2011). 'تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس', , 8(33), pp. 91-99.
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس. , 2011; 8(33): 91-99.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,599
PDF Download16,052,261