(2011). تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی. , 8(33), 11-20.
. "تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی". , 8, 33, 2011, 11-20.
(2011). 'تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی', , 8(33), pp. 11-20.
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی. , 2011; 8(33): 11-20.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,807
PDF Download16,052,409