(2011). بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت. , 8(33), 35-41.
. "بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت". , 8, 33, 2011, 35-41.
(2011). 'بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت', , 8(33), pp. 35-41.
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت. , 2011; 8(33): 35-41.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,603
PDF Download16,052,263