Number of Articles: 13

تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک

Pages 1-10

تخمین پایداری نسبی روغنهای نباتی بر حسب آزمونهای تسریع شده

Pages 11-17

میزان رطوبت تعادلی و گرمای ایزوستریک جذب و دفع خرمای استعمران

Pages 19-30

بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان

Pages 31-37

تاثیر روشهای آماده‌سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز

Pages 39-47

نقش تصور تکنولوژی بر رفتار مصرف ‌کننده؛ مورد کاوی در صنایع غذایی

Pages 49-55

بررسی اثر جایگزینی قند مایع خرما با قند اینورت در کیک لایه ای

Pages 57-64

تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در لاشه طیور صنعتی به روش F.P.T در استان مازندران

Pages 65-72

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی

Pages 73-79

استخراج ترکیبات فنولیک پوست سیب زمینی راموس با دو روش اولتراسوند و پرکولاسیون و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آن در روغن سویا

Pages 81-91

ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET

Pages 93-100

بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تأثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری

Pages 101-110

بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارهی متانولی پوست سبز پسته (Pistachia vera)

Pages 111-120

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,893,981
PDF Download16,068,002