(2011). تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک. , 8(28), 1-10.
. "تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک". , 8, 28, 2011, 1-10.
(2011). 'تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک', , 8(28), pp. 1-10.
تأثیر افزودن سبوس جو دو سر بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک. , 2011; 8(28): 1-10.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,350,528
PDF Download16,250,405