ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۷۹ - ( ۱۳۹۷ )
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و اینولین بلند زنجیر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
ص. ۱۰-۱
مهری کریم
*
چکیده
(۹۶۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۸۳ دریافت)
برخی از ویژگیهای فیزیکی ، شیمیایی و آنتیاکسیدانی سس سالاد فراسودمند روغن زیتون بکر و سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
ص. ۲۰-۱۱
محمدعلی تربتی
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
سولماز عابدینزاده
چکیده
(۶۴۹۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۳۲ دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر فیبر باگاس
ص. ۲۹-۲۱
مهسا خدادازاده
،
بهزاد ناصحی
*
چکیده
(۶۳۹۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۳ دریافت)
ارزیابی تاثیر درصد پلیمر و میزان نرم کننده بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ریز ساختار فیلم خوراکی کتیرا به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی
ص. ۴۱-۳۱
چکیده
(۵۳۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۰۶ دریافت)
استفاده از آب پنیر بعنوان محیط کشت جایگزین در تولید جلبک دونالیلا سالینا
ص. ۵۴-۴۳
آرمین نبی زاده قولنجی
،
محمود رضازاد باری
*
،
بهروز آتشبار
،
صابر امیری
،
محمد لطفی گشایش
چکیده
(۶۲۱۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۷۵ دریافت)
بهینه یابی و مدلسازی فرایند نانوفیلتراسیون پساب کارخانه رب گوجه فرنگی
ص. ۶۶-۵۵
چکیده
(۵۲۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۵۰۵ دریافت)
بررسی خواص رئولوژیکی، بافتی و ماندگاری نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم، نشاسته سیب زمینی و صمغ زانتان
ص. ۷۷-۶۷
رویا آقاقلی زاده
،
سهراب معینی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(۶۳۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۸۱۷ دریافت)
بررسی اثر اشعه گاما بر کیفیت میکروبی و ویژگی حسی چهار رقم پسته در طول مدت نه ماه انبارداری در استان کرمان
ص. ۹۰-۷۹
چکیده
(۶۴۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۹ دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر بر فعالیت آغازگرهای ماست، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست تولیدی Evaluation of added whey powder on yoghurt starter cultures activity, physico-chemical and sensory properties of obtained yoghurt
ص. ۱۰۱-۹۱
حمدالله مشتاقی
*
،
لیلا جمشیدی
،
مریم عباس والی
چکیده
(۵۰۴۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۸۷ دریافت)
تأثیر پیش تیمارهای مختلف قبل از خشک کردن با هوای داغ پیاز بر کیفیت پودر پیاز تولیدی
ص. ۱۱۰-۱۰۳
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
ندا فراحیان
چکیده
(۶۵۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۰۶ دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی، تصویری و حسی کیک فنجانی حاوی آرد شاه بلوط و سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات
ص. ۱۲۰-۱۱۱
فریبا نقی پور
،
شیوا روشنی
*
چکیده
(۳۷۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۱۵ دریافت)
اثر دمای پاستوریزاسیون و زمان نگهداری بر ترکیبات زیست فعال نوشیدنی شیر-هویج
ص. ۱۳۱-۱۲۱
صمد بدبدک
*
،
جواد حصاری
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(۴۴۶۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۲۵ دریافت)
بررسی تأثیر امواج فراصوت قدرتی بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و درصد پایداری نوشیدنی دوغ
ص. ۱۴۱-۱۳۳
سیامک شمس
،
محمد ابونجمی
*
،
حسین میر سعید قاضی
چکیده
(۶۵۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۳۵ دریافت)
تأثیر استر دی استیل تارتاریک اسید منوگلیسرید و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک
ص. ۱۵۶-۱۴۳
جعفر محمدزاده میلانی
*
،
سمیرا باقرزاده
،
رضا کسایی
چکیده
(۴۰۶۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۶۳ دریافت)
اثر صمغ دانه شاهی و قدومه شهری بر خصوصیات نانوکپسول حاوی اسانس پوست پرتقال
ص. ۱۶۹-۱۵۷
بهاره دهقان
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(۴۳۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۴۹ دریافت)
بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کدو و مخلوط آن با روغن سویا و پالم اولئین
ص. ۱۸۲-۱۷۱
چکیده
(۲۹۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۲۲۶ دریافت)
مطالعه اثر افزودن اسید چرب امگا 3 استخراج شده از روغن بزرک بر خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات شیری فرا سودمند
ص. ۱۹۰-۱۸۳
آیدا گمارونی پور
*
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(۳۶۷۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۳۲ دریافت)
بهینه سازی تولید مربای کم کالری و پریبیوتیک هویج
ص. ۲۰۱-۱۹۱
مهرنوش تدینی
*
،
سیما شرعی
،
نرگس آقاجانی
چکیده
(۳۸۸۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۲۰ دریافت)
تولید نانو کامپوزیت LDPE/Ag/TiO2 به روش SOL – GEL و ارزیابی آن بر روی زمان ماندگاری ماهی سوف
ص. ۲۱۶-۲۰۳
سولماز بارانی
*
،
حامد اهری
،
سعید بازگیر
چکیده
(۳۱۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۷۳ دریافت)
تاثیر افزودن آرد کتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فنجانی
ص. ۲۲۸-۲۱۷
اعظم ایوبی
*
چکیده
(۳۴۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۵۶ دریافت)
بررسی اثرآنتی اکسیدانی مواد غیر قابل صابونی روغن شاهدانه در پایدارسازی روغن سویا
ص. ۲۴۱-۲۲۹
عالمه محمدی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
*
چکیده
(۳۶۳۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۵ دریافت)
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده اگزوپلی ساکارید از شیر و ماست گوسفندی
ص. ۲۵۲-۲۴۳
الهام ظفر مختاریان
،
محمود رضازاد باری
*
،
صابر امیری
چکیده
(۷۰۰۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۰۷ دریافت)
بهینه سازی پایدارسازی سبوس برنج با تیمارهای مختلف دما و زمان
ص. ۲۶۳-۲۵۳
پریسا فلاح نیم چاهی
،
فهیمه احمدی
،
جعفر محمدزاده میلانی
*
چکیده
(۳۸۰۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۳۱۰ دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر غنی شده با آرد کنجد
ص. ۲۷۲-۲۶۵
سمیه امانی
*
چکیده
(۳۳۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۳۲ دریافت)
تعیین خصوصیات سینتیکی و ترمودینامیکی برگ شوید در طی خشک کردن همرفتی
ص. ۲۸۷-۲۷۳
فاطمه نادی
*
چکیده
(۳۷۲۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۵۳ دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوهای تصفیه نشده چغندر قند کارخانههای شمالغرب به عنوان جایگزین شکر سفید
ص. ۲۹۹-۲۸۹
روح اله پاشایی بهرام
،
افشین جوادی
*
،
بیوک آقا فرمانی
چکیده
(۳۸۰۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۷۰ دریافت)
تاثیرکربوکسیمتیلسلولز در ترکیب لعاب بر میزان جذب روغن، خصوصیات حسی و نیمرخ اسیدهای چرب میگوی وانامی سوخاری در طی سرخ کردن عمیق
ص. ۳۱۱-۳۰۱
سارا جرجانی
*
،
زهراسادات حسینی جبلی
،
افشین قلیچی
چکیده
(۳۲۲۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۵۷ دریافت)
بررسی سینتیکی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و پوشش خوراکی طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. ۳۲۲-۳۱۳
جلال دهقان نیا
*
،
طاووس رونقی
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۳۰۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۶۹۲ دریافت)
بررسی و تولید پنیرفراسودمندحاوی روغن ماهی کیلکای دریای خزر
ص. ۳۳۲-۳۲۳
سید رضا حجازیان
*
چکیده
(۳۲۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۰۶۹ دریافت)
پودر شیر اصلاح شده: تولید و بررسی ویژگیهای پودر شیر کم لاکتوز طعمدار
ص. ۳۴۳-۳۳۳
سیده زینب حاتمی تاکامی
*
چکیده
(۴۵۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۲۸ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS