Number of Articles: 10

Potato Enzymatic Browning, Mitigation and Prevention: Current Overview of Approaches and Findings

Pages 1-15

Omar Y. AL-abbasy; Noor M Mahdi; Sarah A. Younus; Omar A. Sheej Ahmad; Ahmed G. S. Al-Azzawi

Calcium Fortification of Bolu Cukke (Traditional Cakes of South Sulawesi, Indonesia) Using Threadfin Bream Fish Bone

Pages 16-29

Muhammad Fitri; Sri Udayana Tartar; Ikbal Syukroni

PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS OF BLACK RICE BRAN OIL BASED ON STABILIZED OVEN WITH MACERATION EXTRACTION

Pages 30-39

Viki Kurniaditya; Joshua Luiwidharto; Bintang Prasetya

Effect of clove oil extract on the growth of microorganisms and physicochemical compounds in local meat

Pages 40-51

Khalida Hasan; Yasir Ameen; Maha Al-Jawadi

Physiological and Biological Potential of Dark-Red Autumn Leaves of Smilax Excelsa L.

Pages 51-61

Vafa Atayeva

نقش NLRP3 Inflammasome در پیشرفت بیماری قلبی عروقی: ادغام علم و فناوری غذایی برای پیشرفت های درمانی

Pages 62-85

نورهان خالد شفیق; ُزنا زمت گیلان

بررسی آکادمیک: تولید بیودیزل از روغن‌های گیاهی و چربی‌های حیوانی با کمک میکروارگانیسم‌ها

Pages 86-102

حیدر فالح شمیخ الساعدی; علی عادل; اولا کمال الف. الکدیر; هبا احمد; نکا کاسیم; صادق ح. الشیخ; کاظم سلطان

Assessing Ozonated Water's Ability to Reduce Malondialdehyde in Red Meat Samples from Iraq's Wasit Markets

Pages 103-112

Manal Hadi Ghaffoori Kanaan

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و سیتوتوکسیک 1و2و3-بنزنتریول و 1و5-آنهیدرو-6-داکسی هگزو-2و3-دی اولوز استخراج شده از کاملیا سیننسیس

Pages 113-131

استفی آواراو; جیبو توماس; رادا ویجایاراج; عمار بدران رمضان التمیمی; کریم الطاف; لاکشمنان گویندان; سلواکوماری جیاپرومال; عزالدین کزال الزبیدی; سجاد قادری

بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ

Pages 132-156

حانیه نیکبخت; احمد رجایی; محمد هادی موحدنژاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,154
Number of Articles24,487
Article View12,167,442
PDF Download7,255,223