نیکبخت, حانیه, رجایی, احمد, موحدنژاد, محمد هادی (2025). بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ. , 22(164), 132-156. doi: 10.22034/FSCT.22.164.132
حانیه نیکبخت; احمد رجایی; محمد هادی موحدنژاد. "بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ". , 22, 164, 2025, 132-156. doi: 10.22034/FSCT.22.164.132
نیکبخت, حانیه, رجایی, احمد, موحدنژاد, محمد هادی (2025). 'بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ', , 22(164), pp. 132-156. doi: 10.22034/FSCT.22.164.132
نیکبخت, حانیه, رجایی, احمد, موحدنژاد, محمد هادی بررسی و بهبود خواص فیلم خوراکی بر پایه پکتین و پروتئین آب‌پنیر، حاوی اسانس آویشن به روش نانوامولسیون پیکرینگ. , 2025; 22(164): 132-156. doi: 10.22034/FSCT.22.164.132
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,705,945
PDF Download15,951,533