Number of Articles: 15

تاثیر شرایط نگهداری بر رنگ و وزن خشک‌کرده زرشک بی‌دانه ایرانی بسته‌بندی شده در سه نوع فیلم بسته‌بندی

Pages 1-15

خدیجه خدیجه نوینی بیانلوجه; Mohsen Esmaiili; ایرج برنوسی

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه(L.) Urtica dioica وگل ختمی (L.) Alcea setosa بر فتواکسیداسیون اسیدهای چرب

Pages 16-27

مهدی حاجی محمدی; اکبر محمدی; فاطمه شیخ محبوبی

افزایش عمر نگهداری جوانه گندم به کمک صمغ‌های گوار، کربوکسی متیل سلولز و فارسی به روش درون‌پوشانی از نوع خشک کن انجمادی

Pages 28-41

یاسمین خیامباشی; محمد گلی; نفیسه زمیندار

محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد

Pages 42-56

آزاده رنجبر ندامانی

تاثیر پیش‌تیمار فراصوت و سرکه سیب خالص بر روی ویژگی‌های عملکردی و ضدباکتریایی برش‌های سیر خشک شده تحت هوای داغ

Pages 57-67

معصومه صنعتی; محسن اسمعیلی; فروغ محترمی; آرش قیطران پور

بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده

Pages 68-81

فرشته نوروزی; ماندانا بی مکر; علی گنجلو; مجید امین زارع

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ویژگی های نانوالیاف ژلاتین حاوی اسانس اسطوخودوس

Pages 82-92

احسان صادقی حمزه خانی; محمد علی نجفی; محمد امین میری; سارا نجفی قاقلستانی

بررسی ویژگی‌های عملکردی، مکانیکی و ساختاری فیلم زیست‌ تخریب‌ پذیر ایزوله پروتئین سویا حاوی نانورس (مونت موریلونیت) و اسانس مریم ‌گلی

Pages 93-105

رقیه اشرفی یورقانلو; مهلا پیروزی فرد; هاله همتی

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی نانولیپوزومهای حاوی نانوذرات اکسیدروی علیه باسیلوس سرئوس(ATCC 11778) و سودوموناس آئروژینوزا (ATCC 9027)

Pages 106-117

پروین سوری; آریو امامی فر; نفیسه دعوتی

بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست انگور(Vitis vinifera L.) با کمک پیش تیمار اولتراسونیک

Pages 118-137

سیده سعادت عزیزی; سید معین نظری; لیلا مرادی حق گو

استخراج ترکیبات زیست‌فعال مغز دانه نارنج به کمک مایکروویو و تعیین ویژگی‌های پاداکسندگی آن‌ها

Pages 138-157

محمدتقی گلمکانی; آزیتا حسین زاده فربودی; غلامرضا مصباحی; سیده نصیره علوی

مدل‌سازی اثر فراصوت بر ویسکوزیته، ضریب قوام و شاخص رفتار جریان غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان

Pages 158-168

فخرالدین صالحی; معین اینانلودوقوز

بررسی تأثیر عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi Besser.) رویشگاههای مختلف منطقه قم بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

Pages 169-179

حسنعلی نقدی بادی

اثر ژل آلوئه ورا غنی شده با روغن کنجد، عسل و اسانس آویشن شیرازی بر کاهش قهوه ای شدن میوه کنارهندی

Pages 180-194

عالیه سادات رفعت حقیقی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; لیلا جعفری; فرزین عبدالهی

کاربرد میکرولیپوزوم حاوی عصاره برگ فرولا بر ماندگاری همبرگر طی دوره نگهداری در یخچال

Pages 195-210

محمد سلگی; مریم اثنی عشری; رضا فرهمندفر

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,869,507
PDF Download16,052,946