رنجبر ندامانی, آزاده (2024). محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد. , 21(146), 42-56. doi: 10.22034/FSCT.21.146.42
آزاده رنجبر ندامانی. "محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد". , 21, 146, 2024, 42-56. doi: 10.22034/FSCT.21.146.42
رنجبر ندامانی, آزاده (2024). 'محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد', , 21(146), pp. 42-56. doi: 10.22034/FSCT.21.146.42
رنجبر ندامانی, آزاده محاسبه عددی میزان دناتوره شدن آنزیم‌ها، پروتئین‌های تغذیه‌ای و بروز واکنش‌های قهوه‌ای شدن در شیر بطری‌شده تحت تاثیر تیمار پلاسمای سرد. , 2024; 21(146): 42-56. doi: 10.22034/FSCT.21.146.42
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,270,602
PDF Download16,215,840