نوروزی, فرشته, بی مکر, ماندانا, گنجلو, علی, امین زارع, مجید (2024). بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده. , 21(146), 68-81. doi: 10.22034/FSCT.21.146.68
فرشته نوروزی; ماندانا بی مکر; علی گنجلو; مجید امین زارع. "بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده". , 21, 146, 2024, 68-81. doi: 10.22034/FSCT.21.146.68
نوروزی, فرشته, بی مکر, ماندانا, گنجلو, علی, امین زارع, مجید (2024). 'بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده', , 21(146), pp. 68-81. doi: 10.22034/FSCT.21.146.68
نوروزی, فرشته, بی مکر, ماندانا, گنجلو, علی, امین زارع, مجید بررسی تأثیر افزودن ترکیبات زیست‌فعال دانه‌ی کدو تخم کاغذی استخراج شده به روش حلال با کمک امواج فراصوت بر پایداری اکسایشی گوشت گوسفند چرخ شده. , 2024; 21(146): 68-81. doi: 10.22034/FSCT.21.146.68
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,212,982
PDF Download16,195,777