Number of Articles: 14

مقادیر عناصر معدنی عمده در عضلات سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر

Pages 1-7

جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن

Pages 9-22

مروری بر روش های سالم سازی سرد شیر

Pages 23-36

بررسی افزودن آرد جو و لاکتوباسیلوس پلانتاروم (ATCC43332) بر خواص کیفی نانهای تست

Pages 37-46

بررسی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا

Pages 47-56

اثردمای پاستوریزاسیون بر بافت و ویژگیهای حسی کنسرو خاویار تاسماهی ایرانی

Pages 57-65

اثر پوشش ژلاتینی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

Pages 67-76

تاثیر درصد ماده جامد محلول و دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب انار شفاف

Pages 77-91

بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی

Pages 87-95

مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)

Pages 93-99

تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)

Pages 101-107

ارزیابی تغییرات رنگ آب نارنج حاصل از مراحل مختلف تولید در طی نگهداری

Pages 109-121

ارزیابی فاکتورهای موثر بر خواص مکانیکی، کدورت و نفوذ پذیری نسبت به بخار آب فیلم های خوراکی بر پایه صمغ تراگاکانت با استفاده از روش پاسخ سطح

Pages 123-134

تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی

Pages 135-147

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,395,627
PDF Download17,535,410