(2012). تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-). , 9(37), 101-107.
. "تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)". , 9, 37, 2012, 101-107.
(2012). 'تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-)', , 9(37), pp. 101-107.
تغییرات شیمیایی و حسی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری به حالت انجماد (C º 18-). , 2012; 9(37): 101-107.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,171
Number of Articles24,674
Article View24,394,618
PDF Download17,534,974